Ads 468x60px

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

5 ANDROID APPS ΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Όλοι μας κρατάμε σημειώσεις για διάφορους λόγους και μέχρι τώρα το κάναμε είτε σε σημειωματάριο είτε στα γνωστά stickers και αργότερα στα σημειωματάρια στους Η/Υ μας. Τώρα πια που η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία τις σημειώσεις μας τις κρατάμε μέσα στο κινητό μας και τις κουβαλάμε πάντα μαζί χωρίς πρόσθετο βάρος στην τσάντα μας ή στην τσέπη μας. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις 5 πιο δημοφιλείς εφαρμογές για Android που σας βοηθούν να έχετε τις σημειώσεις μαζί σας.

1. EVERNOTE :  Με την δημοφιλέστερη αυτή εφαρμογή μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις, να δημιουργείτε συμβάντα και να ανεβάζετε φωτογραφίες. Το καλύτερο θα ήταν να το έχετε και σαν gadget στην αρχική οθόνη όπου μπορείτε πιο εύκολα να γράφετε τις σημειώσεις σας!!!!

Download here

2. SPRINGPAD : Η εφαρμογή είναι παρόμοια με το Evernote. Κρατάτε σημειώσεις , βάζετε ετικέτες και υπενθυμίσεις έτσι ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ τα ραντεβού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένας δωρεάν λογαριασμός στο www.spirngpadit.com και να το βάλετε σαν gadget στην αρχική οθόνη του android σας.

Download here

3. EPISTLE :  Μια απλή και πιο πολύ clouding εφαρμογή σημειώσεων αφού γράφετε τις σημειώσεις σας και τις ανεβάζετε στο Dropbox για να τις έχετε παντού και σε όποιο μηχάνημα είστε μαζί σας. Βέβαια αυτό προϋποθέτει λογαριασμό στο Dropbox που βεβαίως είναι δωρεάν

Download here

4. COLORNOTE NOTEPAD :  Εφαρμογή με ασφάλεια!!!!!Κρατάτε χρωματιστές σημειώσεις τις βάζετε στην αρχική οθόνη του κινητού σας.Εάν θέλετε βάζετε και ειδοποίηση έτσι ώστε να μην ξεχάσετε τα ραντεβού σας. Ακόμα μπορείτε να τα στείλετε με SMS, E-Mail,Twitter. Επίσης μπορείτε να κρατάτε back-up χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES.

Download here

5. CATCH : Εφαρμογή που μπορείς να κάνεις sync τις σημειώσεις σας σε άλλες συσκευές. Επίσης μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις φωνής ή να τραβήξετε φωτογραφία και να την έχετε σαν σημείωση. Ακόμα μπορείτε να έχετε tags στις σημειώσεις σας οπότε όλες θα είναι ταξινομημένες.Τέλος μπορείτε να τις κρατάτε στο internet μέσω λογαριασμού στο catch.com ή μέσω του google λογαριασμού σας.

Download here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου