Ads 468x60px

Windows PhoneFAKE MARKETPLACE APP

Μία εφαρμογή για Mango που θα αρέσει σε πολλούς. Το fake marketplace δείχνει πως ακριβώς θα φαίνεται η εφαρμογή που προγραμματίσατε στο πραγματικό marketplace της microsoft. Ακόμα μπορείτε να επεξεργαστείτε την περιγραφή , τα tiles, το backround και πολλά άλλα.


- To visualize the appearance of the marketplace if your application is “application of the day”.
- Adjust the “short description” of your application to not be cropped
- How your application will be displayed in the “new”
- How your application will be displayed in the “featured”
- How your application will be displayed in the “top”
- See the detailed page of your application

SAMSUNG FOCUS S

Ακόμα ένα Windows Phone από την Samsung με το όνομα Focus S. Το κινητό έχει 4,3" AMOLED οθόνη, 8 megapixel κάμερα και 1,3 megapixel μπροστινή κάμερα. Είναι πιο λεπτό από το iPhone 4 ( 9,3 mm) έχοντας 8,55 mm. Σίγουρα ένα κινητό που θα το λατρέψετε.
................................................................................................
29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ WINDOWS PHONE EVENT
Αν και η Ιταλία είναι η χώρα που δεν έχει ακουστεί πολύ όσον αφορά την προτίμηση των πολιτών σε Windows Phone και επειδή αυτές τις 2 εβδομάδες θα έχουμε τις αναβαθμίσεις και τις παρουσιάσεις mango κινητών διοργανώνουν ένα event μέσα από το οποίο θα δείξουν λεπτομέρειες σχετικά με την χρήση του Mango και μάλλον θα παρουσιαστούν και νέα μοντέλα της HTC με Windows Phone Mango 7.5
.........................................................................................................

WINDOWS PHONE MANGO UPDATE
Η Microsoft σκέφτεται τους πελάτες της και αυτό φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία αφού πριν από την αναβάθμιση σε Mango θα βγει μία άλλη αναβάθμιση με την ονομασία “Mango Friends and Family Bundle: Pre-Cleanup”.  Με αυτό το update θα καθαριστούν όλες οι beta ή RTM version που έχουν περαστεί στο windows phone σας έτσι ώστε όταν θα το αναβαθμίσετε στην τελική έκδοση δεν θα χάσετε ούτε SMS, ούτε σκορ στα παιχνίδια σας και ούτε ρυθμίσεις που έχετε κάνει!!!!
.........................................................................................................


ZTE WINDOWS PHONE
Η ZTE εργαζόταν για την παραγωγή windows phone και το αποτέλεσμα φάνηκε στην Κίνα στα πλαίσια της παρουσίασης China Internation Communication Exhibition 2011. Το κινητό έχει την ονομασία Tania και παρακάτω αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του :


 • UMTS / HSPA + 900/2100MHz bands.
 • multi-touch and resolution of 800 × 480 WVGA 4.3-inch TFT screen,
 • 3D acceleration
 • Excellent frequency 1GHZ processor,
 • 512MB of cache,
 • 4GB flash,
 • auto focus 5 megapixel camera,
 • as well as WIFI and A- GPS
.........................................................
EBAY APP FOR WINDOWS 7.5
Ανανεωμένη εφαρμογή για το ebay με version 1.13 όπου δεν θα αναβαθμιστεί από την παλιά εφαρμογή αλλά θα υπάρχει ως νέα στο Marketplace. Οι αλλαγές πολλές όπως νέο UI, live tiles , barcode scanner και  pinned αναζητήσεις στην αρχική οθόνη . Περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί
..............................................................................................
WINDOWS PHONE 7 JAILBREAK
Το iOS έχει χακαριστεί, το Android είναι φημισμένο για ιούς, το μόνο που ξέφυγε είναι το Windows Phone 7 που τώρα με την ανάπτυξη του σίγουρα είναι στόχος για την ασφάλεια και για τα πολλά κλειδώματα που έχει. Από την Deepsec στην Βιέννη έχουν ανακοινώσει ότι ήρθε η σειρά της Microsoft να χακαριστεί. Δείτε την ανακοίνωση :


The talk will aim to provide an introduction into the Windows Phone 7 (WP7) security model to allow security professionals and application developers understand the unique platform security features offered. Currently very little public information is available about Windows Phone 7 OS security preventing adequate determination of the risk exposed by WP7 devices.

The ever increasing challenges and stages of exploitation an attacker has to overcome to achieve full compromise will be discussed. The talk will outline the implementation of these security features and will demonstrate weaknesses and vulnerabilities an attacker could use to bypass the multiple levels of platform security.

A number of OEM manufacturer weaknesses, “features?” will be discussed and a demonstration of how these “features” can be abused in conjunction with conventional exploits to achieve full compromise of the phone will be performed. The talk will demonstrate how OEM phone manufacturers can weaken the security posture of an otherwise strong granular security model and also demonstrate how targeted attacks can be made which leverage this OEM “functionality” to compromise sensitive information.


..............................................................................
H 1Η ΝΟΚΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ WINDOWS MARKETPLACE


Ανέβηκε σήμερα η 1η εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ για τα κινητά της που θα τρέχουν Windows Mango. Eίναι μια απλή εφαρμογή και ονομάζεται Apps Highlights.


H περιγραφή από την ΝΟΚΙΑ :You love your apps and you want to be kept informed of the latest developments? Highlights app helps you find the latest applications that everyone pulls in their assessments and consult with their descriptions and then download them directly to your phone. Never miss anything with live updates, immediate access to local and global best apps carefully selected selections of the day featured the lists of the best apps and direct access to the categories of applications. All this from a single screen! * Standard rates apply

Features:

 • Update live apps on the home screen
 • Consultation of the content featured, carefully selected each day for you
 • Lists of the best apps local and global, never miss anything – Research and consultation of new apps is fast and fun.


Και το βίντεο της εφαρμογής :


..........................................................................................
WHATSAPP ΤΩΡΑ ΓΙΑ MANGO
H εφαρμογή Whatsapp που σου επιτρέπει να στέλνεις μαζικά μηνύματα , να μοιράζεσαι φωτογραφίες και να μοιράζεσαι την τοποθεσία σου χωρίς καμιά χρέωση (εκτός των data από τον πάροχό σας), είναι πια διαθέσιμο για Windows Phone Mango. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Windows Marketplace ή πατώντας εδώ. Να θυμίσουμε ότι η εφαρμογή υπάρχει και για iPhone,Android και BlackBerry συσκευές.

Σύντομη παρουσίαση της εφαρμογής στο βίντεο που σας παραθέτουμε
...................................................................
ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ WINDOWS PHONE

Oι καλές εντυπώσεις για τα Windows Phone είχαν και τον Αύγουστο άνοδο που το κάνουν να ξεπερνά το iOS. Αυτό δείχνουν οι στατιστικές της Millennial Media όπου οι θετικές εντυπώσεις ανεβαίνουν 48% μήνα με μήνα. Το ίδιο ποσοστό έχει και το Android.
......................................................................................................
IE9 WINDOWS PHONE MANGO : ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Τα ορατά σημεία του IE 9 που θα φοράνε όλα τα Windows Mango κινητά είναι ότι θα έχουν την μπάρα διευθύνσεων στο κάτω μέρος. Αλλά ας πάμε να δούμε τι θα υπάρχει από πίσω με βάση τα λεγόμενα του Αmin Lakhani.

T βίντεο θα στριμάρουν πιο γρήγορα και δεν θα κολλάνε (όχι ότι τώρα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα).Ο IE 9 θα έχει δυνατότερη μηχανή Javascript και θα υποστηρίζει ΗΤΜL 5. 

Αυτό σημαίνει ότι τα βίντεο του Youtube δεν θα θέλουν ειδική εφαρμογή όπως τώρα για να παίξουν και σε συνδυασμό με τους web developers το surfing θα γίνει συναρπαστικό. 

Ακόμα αυτό που προσπαθούν να πετύχουν είναι να μην μπαίνουν στην οθόνη πολλά εικονίδια έτσι ώστε η ιστοσελίδα να φαίνεται πιο μεγάλη λόγω της μικρής οθόνης των smartphones. 

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν αριστερά τον IE στα Windows Phone και δεξιά τον IE στα Windows Phone Mango


......................................................................................................................
OI 5 ΗΟΤ EΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ WP7 AΠΟ ΤΗΝ LAURA

Aυτές είναι οι 5 πιο hot εφαρμογές από την Microsoft για τα Windows Phone δια στόματος της Laura Fox


 • Fight Game: Rivals
 • Bad Trip
 • Multi Browser
 • Showcase'd
 • Bulls n Cows

................................................................................................
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ T-MOBILE ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ MANGO

Η T-Mobile είναι η πρώτη εταιρία κινητής που επίσημα ανακοίνωσε ότι ξεκινά η διάθεση του update για τα Windows Phone Mango η οποία θα ολοκληρωθεί στο 100% μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αρχικά ανέφερε ότι η αναβάθμιση θα καλύψει όλα τα κινητά HTC και μετά σειρά θα πάρει η Samsung. 

Eμείς βέβαια περιμένουμε την αναβάθμιση με ανυπομονησία από τις δικές μας εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.


................................................................................................................................................


MANGO ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ


Επιτέλους η επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το Mango update για τα Windows Phone ήρθε μόλις σήμερα. Ο  Eric Hautala (  Microsoft’s general manager of customer experience engineering)  είπε ότι σε μία το πολύ δύο εβδομάδες όλα τα Windows Phone κινητά θα λάβουν αναβάθμιση και θα αλλάξουν σε Mango. Επίσης είπε να προσέχουν οι χρήστες και να μην εγκαθιστούν από το Internet τις RTM εκδόσεις που υπάρχουν αλλά μόνο τα update που έρχονται από τον κατασκευαστή στο κινητό . 


Τα λόγια του κ. Hautala 
 “We now expect to start rolling it out in the next week or two,”
Οπότε η μέρα του μεγάλου update πλησιάζει. Αναμένουμε ανυπόμονα!!!!!!
.............................................................................................................................
WINDOWS PHONE DEVELOPING ΓΙΑ NOKIA

Η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση ενός e-book για Nokia developers που θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές για τα νέα Windows Phone της Nokia. Aυτό που σημειώνει η Microsoft είναι ότι μετά από την συμφωνία με την Νokia οι άνθρωποι της Microsoft προσπαθούν μέσα από αυτό το βιβλίο να βοηθήσουν τους developers του Symbian να προσαρμοστούν εύκολα και γρήγορα στην ανάπτυξη εφαρμογών των Windows Phone.

Παραθέτουμε τα κεφάλαια του e-book : • Chapter 1: Introducing Windows Phone Platform
  to Symbian^3 Qt Application Developers
 • Chapter 2: Windows Phone Application Design Guidelines
 • Chapter 3: Windows Phone Developer and Designer Tools
 • Chapter 4: C# programming
 • Chapter 5: Introducing Windows Phone Application Life Cycle
 • Chapter 6: Porting Applications to Windows Phone
 • Chapter 7: Windows Phone Example Applications
 • Chapter 8: Using the API Mapping Tool
Το e-book μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ
Source  


............................................................................................................

WINDOWS PHONE MANGO APPS ΓΙΑ DEVELOPERS

Σύμφωνα με τον Todd Brix (Senior Director, Windows Phone Marketplace) οι συσκευές Windows Phone Mango είναι διαθέσιμα για πώληση στην Ιαπωνία και Ρωσία. Μέχρι τώρα οι προγραμματιστές εφαρμογών έπρεπε να αναβαθμίσουν την εφαρμογή τους σε Mango και να την ανεβάσουν στο Marketplace χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν update στην εφαρμογή που είχαν για τα 7.0 . Αυτό τώρα με βάση την Microsoft θα αλλάξει έτσι ώστε ο developer θα μπορεί να ανεβάζει την εφαρμογή του σε Mango update αλλά παράλληλα μέσω του App Hub θα μπορεί να κάνει και αναβαθμίσεις για την έκδοση της εφαρμογής του στα 7.0 Την αλλαγή θα την δούμε στο App Hub στα τέλη Οκτωβρίου.

..................................................................................................................
WINDOWS PHONE MANGO ΑΠΟ VODAFONE

Tην προηγούμενη εβδομάδα η vodafone Αυστραλίας ολοκλήρωσε τα τεστ πάνω στο Windows Phone Mango και λέει ότι περιμένει το ΟΚ της Microsoft για την διανομή του update. Το καλύτερο είναι ότι η Vodafone Ευρώπης ανακοίνωσε ότι θα διανέμει το update των Mango από τις 21 Σεπτεμβρίου.!!!!!

Λέτε ?

.........................................................................................................................................................

Όλα τα νέα και σημαντικά χαρακτηριστικά για τα Windows Phone Mango τα οποία σύμφωνα με φήμες είναι προ των πυλών και τα περιμένουμε με λαχτάρα παρουσιάζονται στο παρακάτω 15λεπτο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Microsoft.  Απολαύστε το!!!!!


Read more »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου