Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η VODAFONE ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΑ WINDOWS PHONE ΣΕ ΜΑΝGO

Όπως είχαμε αναφέρει η Vodafone περίμενε το ΟΚ από την Microsoft για να εκδώσει το update σε mango. Tώρα ανακοινώνει ότι από σήμερα θα διανέμει το update στα HTC 7 Trophy και LG Optimus 7 όπου είναι τα δύο smartphone της που ήταν με Windows Phone 7.0 . Oπότε όσοι έχουν κάποιο από τα δύο κινητά θα λάβουν ενημέρωση και θα συνδέσουν το κινητό τους στο Zune. Μετά από περίπου μισή ώρα θα έχουν τα νέα χαρακτηριστικά του Mango στην οθόνη τους.

Βέβαια για όσους είναι ανυπόμονοι είχαμε βγάλει και οδηγό όπου κάνετε mango forced update.

H ανακοίνωση της Vodafone:

Η Vodafone και η Microsoft, ένα χρόνο μετά από τη διάθεση των πρώτων Windows Phone 7, ανακοινώνουν την νέα έκδοση Windows Phone 7.5 γνωστή και ως Mango, για τα αποκλειστικά Smartphones της Vodafone, HTC 7 Trophy και LG Optimus 7.
Η έκδοση Windows Phone 7.5 αποτελεί την πρώτη σημαντική έκδοση από την ανακοίνωση του πρώτου Windows Phone 7 και προσφέρει εκατοντάδες νέες δυνατότητες και εφαρμογές που κάνουν την εμπειρία χρήσης μοναδική. Με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ο χρήστης απολαμβάνει με multitasking, πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές, βελτιωμένη περιήγηση στο Internet, καθώς και εξατομικευμένα εργαλεία, όπως η ενοποίηση των πολλαπλών εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, για την αποτελεσματικότερη σύνδεση με όλες τις επαφές του.
H νέα αυτή έκδοση αρχικά θα είναι διαθέσιμη για τους υπάρχοντες κατόχους Smartphones με Windows Phone 7 και στη συνέχεια θα διατεθεί μέσα από μία νέα σειρά Smartphones με προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό Windows Phone 7.5.
Οι υπάρχοντες κάτοχοι θα ενημερωθούν σταδιακά από την Microsoft λαμβάνοντας ενημέρωση στο κινητό τους τηλέφωνο για τη νέα έκδοση λογισμικού. Η αναβάθμιση θα γίνεται μέσω υπολογιστή και απαιτεί την ύπαρξη του προγράμματος Zune.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το vodafone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου